Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di polpa di agnello a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
-
150
g di pomodori, tipo San Marzano a pezzi (2-3 cm circa)
of 150 g pomodori pelati a pezzi (2-3 cm circa) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 360 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Stufato di vitello
1 Std.
Spaghetti con la bottarga
25 Min
Mattonella di strüdel
20h
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Stufato di agnello con paprika
50 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Trippa in umido
1 Std. 10 Min