Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di polpa di agnello a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
-
150
g di pomodori, tipo San Marzano a pezzi (2-3 cm circa)
of 150 g pomodori pelati a pezzi (2-3 cm circa) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 360 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda alla vaccinara
3 Std.
Agnello in umido
1h 20 phút
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 phút
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Agnello al vino
40min
Stufato di agnello
2h
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50 min
Stufato di agnello con paprika
50min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5 min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 Std. 20 Min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5 min