![Lasagne alla bolognese (vegan) Lasagne alla bolognese (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FE6BE17-EB93-4D52-8EFD-304EFD9E8CC7/Derivates/DF548FB4-D855-485F-A13B-D344034F81E1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- farina di semola di grano duro per infarinare
- ½ dose di pasta fresca (vegan) tratta dal Capitolo Basi del Libro "Vegan"
Ragù
- 500 g di seitan a pezzi (2 cm circa)
- 150 g di verdure miste (sedano, carote e cipolle) a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 750 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 70 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di lievito alimentare in scaglie
Assemblare le lasagne
- 20 g di lievito alimentare in scaglie, + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2ч.
Lasagne alla bolognese
3ч.
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min
Lasagna classica (senza lattosio)
1ч. 45 мин.
Crêpes (vegan)
1 godz.
Crêpes ai carciofi (vegan)
1ч. 30 мин.
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1ч. 30 мин.
Pasta al forno vegana
1 godz.
Veg-burger (vegan)
1 godz. 10 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 godz.
Pasta gratinata
50 мин.
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 мин.