Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1hod.
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Pasta all'uovo
1hod.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1hod.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min