Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 370 g di mozzarella, scolata dal siero e a pezzi (2 cm)
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 315 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (16 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 570 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di mais a grana media
- 60 g di burro fuso
- 3 cucchiaini di sale
- 270 g di salsiccia di maiale a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di rosmarino fresco
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 75 g di salame chorizo a fette
- 75 g di salame a fette
- 100 g di bacon a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 32200 kJ / 7696 kcal
- Eiwitten
- 382 g
- Koolhydraten
- 577 g
- Vetten
- 421 g
- Vezels
- 41 g
Alternatieve recepten
Focaccia veloce in padella
40 Min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Piadine burro e erbe
35 Min
Focaccia alle olive
2h
Pane alle olive
2h 20min
Marinatura al Whisky
15min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Croissant salati agli spinaci
3h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Panini al wasabi cotti a vapore
3 Std. 30 Min