![Calamaretti e funghi in cestini di polenta Calamaretti e funghi in cestini di polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B1EA5AEB-A856-4100-88B2-086422F97A1F/Derivates/28920eda713eae131455412a7316352e1e909911.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Eiwitten
- 120.1 g
- Koolhydraten
- 376.1 g
- Vetten
- 123.3 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di funghi e speck
1hod. 35min
Insalata Thai con papaya (TM6)
Geen beoordelingen
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min