Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Eiwitten
- 120.1 g
- Koolhydraten
- 376.1 g
- Vetten
- 123.3 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Stelle di mare
30min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Mousse di baccalà
45min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min