Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di mais
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di besciamella
- 100 g di provola, in pezzi
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 12552 kJ / 3000 kcal
- Eiwitten
- 120.1 g
- Koolhydraten
- 376.1 g
- Vetten
- 123.3 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Insalata di mare in vasetto
50 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Risotto alla crema di granchio
35 min
Calamaretti ai pistacchi
30 dk
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min