Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta a dadini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 100 g di ricotta
- 30 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 30 g di aceto balsamico
- 60 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Rosette al radicchio
2 Std.
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Pasta fresca al cacao
1h 10min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.