Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta a dadini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 100 g di ricotta
- 30 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 30 g di aceto balsamico
- 60 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Cappelletti reggiani
2 Std.