Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 150 g di salmone affumicato a fette
- 150 g di Provolone a tocchetti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2019.4 kJ / 482.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Mini pasqualine
1h 30min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 dk