Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Base
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 uova (da 60 g circa)
- 30 g di panna fresca liquida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 36.6 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5 min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Strudel di verdure
2sa
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Torta alle bietole
3 Std.
Crostata salata di spinaci
1h
Scarpazza sarzanese
2sa 30 dk
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Quiche porri e prosciutto
1sa 45 dk
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2u. 20min
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk