Compatibele versies
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panini ai cereali
- 210 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina multicereali
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi misti q.b.
Frittata alle zucchine e pomodori
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 40 di cipollotto verde a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a rondelle (circa 2-3 mm)
- 2 pizzico di sale
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 pomodoro a fettine
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2033 kJ / 486.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 788.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia ai cereali
2h 5min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Piadina integrale farcita
40min
Crackers multicereali
3 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Filone di sola semola
2h 50min