Compatibele versies
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panini ai cereali
- 210 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina multicereali
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi misti q.b.
Frittata alle zucchine e pomodori
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 40 di cipollotto verde a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a rondelle (circa 2-3 mm)
- 2 pizzico di sale
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 pomodoro a fettine
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2033 kJ / 486.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 788.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h
Piadina integrale farcita
40 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h