Compatibele versies
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle e aglio dorati
20 dk
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2sa
Panna montata all'aneto
5 Min
Patate speziate
1sa 15 dk
Zucca al curry
45 dk
Zucca Acorn gratinata
2sa
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 dk
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 dk
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min