Compatibele versies
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 400 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Crema di zucca
- 500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca, tagliata a pezzi (1-2 cm)
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
-
200
g di scamorza affumicata a fette (4-5 mm)
of 200 g di mozzarella affumicata, a fette (4-5 mm) - 60 g di pancetta a fette
- 25 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 10 g di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 8 pezzi
- Calorieën
- 11786 kJ / 2817 kcal
- Eiwitten
- 122 g
- Koolhydraten
- 330 g
- Vetten
- 111 g
- Verzadigd vet
- 50 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 3173 mg
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 godz.
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 min
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Cocottine di fave
40 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Gattò di zucca e patate
1 godz. 40 min