![Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ec27e320a594d5a4af403604165f0ea/Derivates/931bb0fc3f824b208e0d7245337b8878c7e67337.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
of 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11939 kJ / 2853 kcal
- Eiwitten
- 145.6 g
- Koolhydraten
- 400.5 g
- Vetten
- 87.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 7186.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese TM6
4h
Crostata salata tricolore
1h 30min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Focaccia a bastone
5 Std.
Crostata salata multicolore
1h
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Focaccine ricotta e uva
40p
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min