Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
of 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11939 kJ / 2853 kcal
- Eiwitten
- 145.6 g
- Koolhydraten
- 400.5 g
- Vetten
- 87.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 7186.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese TM6
4h
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35 min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1 Std. 30 Min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1hod.
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Burger di zucchine
1hod.
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 Min