Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 10 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina senza glutine per pane e pizza
- 30 g di olio di oliva
- ¾ - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 30 g di burro
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida (crème fraîche)
- 300 g di zucchine, a cubetti
- 300 g di pomodorini a metà + q.b.
- 100 g di salmone affumicato a fette sottili, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 717.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Burger buns (senza glutine)
5 godz.
Hamburger di vitello (senza glutine e senza lattosio)
Geen beoordelingen