Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di ceci con pesto di salvia
1 Std. 10 Min
Fagioli alla veneta
1h 30min
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Condimento di pomodoro a crudo
15min
Spiedini di pollo e formaggio alla vinaigrette di melograno
25 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 Std.
Lasagne all'amatriciana
2h
Contorno di zucchine e mais
35 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Uova alla piemontese
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min