Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
TM6 TM5 TM31

Spezzatino di tacchino e pancetta con porri

4.4 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di porri tagliati ad anelli (5 mm)
  • 100 g di pancetta a listarelle (5 mm)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 350 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3 cm)
  • 70 g di latte
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di panna (30-40% di grassi)
  • 5 fili di erba cipollina fresca sminuzzati (2 mm)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1842 kJ / 440.3 kcal
Eiwitten
23.5 g
Koolhydraten
6.5 g
Vetten
35.5 g
Verzadigd vet
12.3 g
Vezels
0.8 g
Natrium
308 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten