Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri tagliati ad anelli (5 mm)
- 100 g di pancetta a listarelle (5 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 350 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 70 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di panna (30-40% di grassi)
- 5 fili di erba cipollina fresca sminuzzati (2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 Min