Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri tagliati ad anelli (5 mm)
- 100 g di pancetta a listarelle (5 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 350 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 70 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di panna (30-40% di grassi)
- 5 fili di erba cipollina fresca sminuzzati (2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1ωρ. 20 λεπτ.
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45min
Spezzatino di vitello al miele
3 Std. 5 Min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Bocconcini di maiale al latte
50 Min
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2 godz. 50 min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Bocconcini di pollo al curry con patate e verdure
1 Std. 5 Min