Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri tagliati ad anelli (5 mm)
- 100 g di pancetta a listarelle (5 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 350 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 70 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di panna (30-40% di grassi)
- 5 fili di erba cipollina fresca sminuzzati (2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 dk
Bocconcini di maiale al latte
50 dk
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 dk
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 dk
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 dk