Compatibele versies
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 302 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Contorno di spinaci
25 dk
Spinaci al burro
30 min.
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 Min
Patate lesse
40 Min
Contorno di agretti
40 Min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min.
Fagiolini insaporiti
25 dk
Fagiolini in gremolada
30 min.