Compatibele versies
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 302 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 dk
Carote tiepide alla salvia
35min
Fagiolini in gremolada
30 dk
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Taccole speziate all'asiatica
30 dk
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min