Compatibele versies
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di filetti di nasello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 arancia naturale, il succo e scorza grattugiata
- 20 foglie di menta fresca lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- 1 finocchi a fettine sottili
- 1 - 2 arance, preferibilmente biologiche pelate a vivo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1004 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 288.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 Min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min