Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzi (2x2 cm)
- 300 g di calamari freschi a striscioline
- 320 g di riso Venere (cottura 25 minuti)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 146.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35min
Insalata di orzo con arance e mandorle
50min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto zafferano e speck
35min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1hod. 15min
Sformatini di agretti
1h
Pasta agretti e ricotta
45min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min