Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 150 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
- 4 fette di pane bianco in cassetta a pezzi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 700 g di carne trita mista (maiale e manzo)
- 40 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 2 uova
- 100 g di zucca cotta, a pezzi
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di spinaci freschi cotti, ben strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1978.3 kJ / 472.8 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 811.4 mg
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Burger di ceci e verdure
40min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Burger di barbabietola
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min