![Polpette di gambi di bietole e pane raffermo Polpette di gambi di bietole e pane raffermo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f321a06d85de3c1922e7047e4a26ce9/Derivates/70f485aa290c47dbc7428802036874ed8992312d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci e verdure
40min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Burger di cavolo nero
45min
Zuppa di cavoletti di Bruxelles, Frittata di carciofi e Mini castagnaccio con salsa al cioccolato (Bimby Friend)
1h 15 min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Sformato vegetale
1h
Pesto di melanzane
10min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1u. 25min
Frittata di agretti
1h
Gattò di patate e spinaci
2h
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h