Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 2 uova medie
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di rucola
- pangrattato q.b.
- olio per frittura q.b
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2709 kJ / 647.5 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 687.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Salmone con pesto di cedro
30 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min