Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Crema di verdure invernale
50min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15 min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Insalata di pollo e avocado
30 min
Salmone al sesamo e crema di piselli
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min