Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Crostata salata multicolore
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Polpette alla rucola
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Involtini di pollo e porri
55min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30min