Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranci di salmone fresco (125 g ciascuno circa)
- 350 g di cavoli colorati, le cimette
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1562 kJ / 373.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 522.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min