Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di broccolo romano
- 50 g di porri a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g cimette di broccolo romano
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di trancio di salmone fresco (un unico pezzo)
Salsa all'arancia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di farina tipo 00
- 100 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 30 g di acqua
- ¼ di dado per brodo vegetale
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2014.9 kJ / 481.6 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 686.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Salmone con pesto di cedro
30 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Sformato tricolore
1h 30 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min