Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa, a fettine sottili
- 1150 g di acqua
- 40 g di aceto di vino
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 4 - 6 pizzichi di sale
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 400 g di code di gambero fresche, sgusciate e private del filo intestinale
- ½ arancia, preferibilmente biologica, con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
- 250 g di farro perlato
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1914 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1440.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberoni in guazzetto
40 min
Insalata di riso venere
40 min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 Min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 Min
Insalata di farro con salmone e verdure
45 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Salmone marinato
2h 30min
Torta salata funghi e patate
1h 30min