Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 997.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Nasello al cartoccio con verdure
1h
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Platessa al pomodoro
30min