Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio, senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 Std.
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min