Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio, senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Broccoli stufati
40 Min