Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 600 g di carne trita di coniglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2522.3 kJ / 602.8 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 256.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Ragù di carne e verdurine
30 min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 Std.
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 Std. 30 Min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Clafoutis di prugne (TM6)
Geen beoordelingen
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Besciamella
15 min
Ragù bianco
1 Std. 20 Min