Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 600 g di carne trita di coniglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2522.3 kJ / 602.8 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 256.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Lasagne di verza
2h 30min
Cheesecake al torroncino
4h 30 min
Tonno di coniglio
48 godz.
Sostituto del sale (TM6)
20min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Ragù bianco
1h 20min