Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Polpette di peperoni
1h
Melanzane alla messinese
30min
Polpette di cavolo viola
1u. 30min
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Rustici alla scarola
10u.
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Burger di barbabietola
1h
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Lasagna radicchio e salsiccia
2 Std.