![Frittelle di cavolo nero Frittelle di cavolo nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5930653bce916523f7a1e9afb6f368b/Derivates/9e26625f90a56c0f6652a0694f90708f8389ee80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Risotto alla zucca
30 Min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Sformatini di agretti
1 Std.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 Std.
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Flan di zucchine e mozzarella
50 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min