Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di ceci
- 500 g di ceci lessati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di farina di ceci + q.b.
Sugo di cicoria
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 - 2 acciughe sott'olio (opzionale)
- 400 g di cicoria lavata e asciugata, a pezzetti (peso netto)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2233.8 kJ / 533.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 2022.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di cavolo viola
1sa 30 dk
Burger di barbabietola
1h
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 dk
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 dk
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1sa 30 dk
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Zuppa frantoiana
45 dk