Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 - 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi
- 80 g di prosciutto cotto
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 300 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 10 g di burro + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1022.7 kJ / 244.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 375.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle agli asparagi
1h 30 min
Sformatini di agretti
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min