Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino Romano
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 2 uova
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 1.7 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Flan al cavolo viola
55min