Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bulbi di finocchio, a metà o in quarti
- 200 g di porri, solo parte bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di foglioline di timo fresco, lavate
- 100 g di caprino
- 2 uovo
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 460 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (2 rotoli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1031.5 kJ / 246.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 367.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 Std.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Tortine alle carote
1sa
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30 dk
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3sa
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Cocktail Rossini
10 dk
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1sa
Menù: Risotto zafferano e burrata, insalata di mare e tortino al cioccolato con cuore morbido (Bimby Friend)
1sa 15 dk