Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bulbi di finocchio, a metà o in quarti
- 200 g di porri, solo parte bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di foglioline di timo fresco, lavate
- 100 g di caprino
- 2 uovo
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 460 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (2 rotoli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1031.5 kJ / 246.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 367.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata tricolore
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30 min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Polpettone di riciclo
1h
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min