Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di barbabietole rosse, pelate, a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di lenticchie gialle secche, spezzate
- 30 g di scalogno
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 1067 mg
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 Min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Insalata di lenticchie e menta
3u. 55min
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 Min