Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bulgur
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di cetrioli, sbucciati e a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di uvetta passa
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522.1 kJ / 363.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 498.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farrotto integrale alle verdure
50 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40 min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Bulgur aromatico con salmone
40 min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 Min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 min
Cous cous con verdure invernali
40 min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min