Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di semi di lino
- 60 g di mandorle
- 140 g di farina tipo 00
- 60 g di olio di oliva
- 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di porro, a rondelle (0,5 cm)
- 60 g di peperone verde, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di spinaci baby freschi
- 105 g di bevanda a base di soia
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 55 g di farina di ceci
- 120 g di pomodori ciliegino, dimezzato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1153.3 kJ / 275.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 613.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1sa 30 dk
Burger vegetali
5 Std.
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 dk
Palline energetiche di avena e carote
50min
Strudel verza e porri (vegan)
2sa
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2u. 20min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2sa
Erbazzone (vegan)
2u. 20min
Pasta al forno vegana
1h
Insalata di finocchi e mela
20 dk
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min