Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 120.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 min
Burger di cavolo nero
45 min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Frittelle di patate con spinaci insaporiti
35 min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30 min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min