Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 120.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Burger ceci e rucola
40min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Sformato vegetale
1h
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min