Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 619.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25min
Banana bread (vegan e senza glutine)
1h 30min
Bulgur all'arancia con verdure (TM6)
1h
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Pasta zucca e cavolo riccio
45min
Hummus al riciclo di verdure
10min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 min
Insalata di barbabietole, lattuga e carote
Geen beoordelingen
Pesto di scarola e pecorino
15min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1h 20min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min