Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 619.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di farina di riso con verdure sottaceto (Bot chien)
12 Std. 40 Min
Crema spalmabile di anacardi (senza lattosio)
12h 10 min
Hummus al riciclo di verdure
10 Min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 Min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1h 20 min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1h 30min
Gnocchi di broccoli
1h
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min