Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
- 80 g di cipolla, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
70
g di succo d'arancia, spremuto fresco
of 70 g di succo di arance sanguinelle, spremuto fresco - ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 cucchiaini di garam masala
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di sciroppo di agave
- 50 g di aceto di vino bianco
- 60 g di mirtilli rossi disidratati
- 15 g di foglie di coriandolo, fresche + q.b. per guarnire
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 250 g di orzo perlato
- 1000 g di acqua
-
3 - 4
arance sbucciate, a fette (5 mm)
of 3 - 4 arancia sanguinella sbucciate, a fette (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 1187.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min
Insalata di cereali misti e verdure
1h 15min
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Insalata di farro vegetariana
1h 30min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Cous cous con verdure invernali
40 Min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1h 30min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1h 20min
Insalata di quinoa con patate dolci, mele e spinaci
25min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Farro al pesto e fagiolini
30min