Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (opzionale)
-
150
g di nocciole
of 150 g di noci sgusciate - 3 cucchiai di erbe aromatiche della Provenza secche
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 2 pizzichi di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 100 g di acqua tiepida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347.4 kJ / 322.1 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 351.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger vegetali
40 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Ragù di lenticchie
1 Std. 15 Min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 godz. 30 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 min
Feta vegan in olio aromatico
1 godz. 10 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Spaghetti al forno con salsa di lenticchie
1 godz. 30 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2hod. 20min
Carbonara vegetariana
30 min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1h 25min