Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste (ad esempio timo, basilico, rosmarino)
- 4 spicchi di aglio
- 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di aceto balsamico
- 200 g di chicchi di quinoa
- 750 g di acqua
- 50 g di cipolla rossa a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di melanzana a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodoro a pezzi (2-3 cm)
- ½ avocado, finemente affettato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 919.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di cavolo nero
30 min
Burger di quinoa e verdure
25 min
Burger di barbabietola
1h
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30 min
Hummus
10 Min
Crepes rosa con hummus di ceci
35 Min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 min
Insalata di ceci e coriandolo
40 min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Curry di ceci (vegan)
1h
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Burger di ceci al rosmarino
20 Min