Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 30 g di salsa tahina
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di miso
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 120 g di orzo perlato
- 1200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + 2-3 pizzichi per il condimento
- 12 pomodorini
- 200 g di cetrioli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 dk
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 dk
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 dk
Pikelets alla banana e avena
30 dk
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 dk
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Crepes rosa con hummus di ceci
35 dk
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30 dk
Biscotti noci e datteri
1sa
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1sa