Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 400 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate
- 10 - 15 g di aceto balsamico
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di mandorle tostate non salate
- 1 spicchio di aglio
- 15 foglie di basilico fresche, lavate
- 130 g di songino, lavato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 150 g di Feta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 951.2 kJ / 227.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 516.3 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Insalata di quinoa con patate dolci, mele e spinaci
25min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10 phút
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30 min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 min
Spaghetti alla busara
30 min
Spaghetti alla siciliana
30 min