Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini cavolo nero
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 1 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 500 g di acqua g
- 200 g di cavolo nero, le foglie senza il fusto centrale, a listarelle
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Cocottine di fave
40min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Burger di cavolo nero
45min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan al cavolo viola
55min