Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 120 g di porri, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di salmone affumicato a fettine
- 80 g di caprino
- latte q.b. per spennellare
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1084 mg
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Tris di salse per aperitivo
30 dk
Sformatini patate e porri
55 min
Rotolo ai piselli
50 min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 godz.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 godz. 30 min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15 min