Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 150 g di Fontina a tocchetti
- 2 rametti di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 4 uova
- 60 g di latte
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pere Abate, sbucciate e a fettine
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 487.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min