![Gnocchi alla romana alle erbette Gnocchi alla romana alle erbette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f91b4ff436906f545eb8aab25561fd4/Derivates/53964de9d82bf12162d4082915c12beca2a410c6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di semolino di grano
- 800 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 5 g di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 2 tuorli
-
4 - 5
fili di erba cipollina fresca, a pezzi
of 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217.5 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 378.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Burger di barbabietola
1 godz.
Frittelle di cavolo nero
30 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Licurdia calabrese
1 godz.
Sfogliatine salate pere e caprino
1 Std. 30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Crema di verdure invernale
50min