Gnocchi alla romana alle erbette
TM6

Gnocchi alla romana alle erbette

3.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di semolino di grano
  • 800 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
  • 5 g di sale
  • 60 g di burro + q.b.
  • 2 tuorli
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
    of 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1217.5 kJ / 291 kcal
Eiwitten
11.8 g
Koolhydraten
30.2 g
Vetten
14.5 g
Verzadigd vet
8.2 g
Vezels
1.6 g
Natrium
378.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten