Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 45 g di acqua fredda
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 300 g di pomodorini (ad es. rossi, gialli e verdi)
- 2 pizzichi di fior di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1428.2 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 439.1 mg
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Hummus ai pomodorini
1h
Insalata veloce con verdure crude
15min
Burger ceci e rucola
40min
Polpette di peperoni
1h
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50min