Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di tonno in scatola, ben scolato
- 2 uova
- 30 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 40 g di pecorino grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 361 kJ / 86.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 162.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di cavolo nero
30min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Zuppa di cavoletti di Bruxelles, Frittata di carciofi e Mini castagnaccio con salsa al cioccolato (Bimby Friend)
1h 15min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Contorno di patate americane speziate
45min
Burger di cavolo nero
45min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Sformato vegetale
1h
Polpette di carne e melanzane
50min