Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di tonno in scatola, ben scolato
- 2 uova
- 30 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 40 g di pecorino grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 361 kJ / 86.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 162.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Polpette di ceci con maionese al curry (Bimby Friend)
30 min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Sformato vegetale
1h
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Scaloppine vegane con salsa al vino e gnocchi alle castagne (vegan)
Geen beoordelingen
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1h
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di tonno e curcuma
1h