Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Ribollita
2h 30min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Pici all'aglione
1h 25min
Peposo toscano
1h 30min
Panzanella di mare
45 Min
Crema di panzanella
40min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30 Min